Amstel Bieraanbieding

Amstel. Our beer. De slogan van Amstel, maar meer ‘our beer’ via een goedkope bier aanbieding!

Het komt vast niet als een verrassing, maar wist je dat Amstel het meest gedronken wordt in Noord-Holland? Het is van oudsher al verbonden aan de Amstel, aangezien het in 1871 begon aan de Mauritskade in Amsterdam, aan de Amstel. Een ander leuk weetje, Amstel is eigendom van Heineken, gelukkig zorgen wij voor inzicht in de beste bier aanbiedingen voor beide merken, en meer!

We speuren alle aanbiedingen van het land af om de beste bier aanbiedingen te vinden en het goedkoopste Amstel. Kom dagelijks terug bij ons om nieuwe aanbiedingen te vinden. Gebruik onze site via het bestellen bij winkels die door heel het land bezorgen, en bespaar jezelf veel geld en tilwerk!

Gebruiksvriendelijk de beste bier aanbiedingen vinden en het goedkoopste Amstel bier!

Zodra we goedkoop bier vinden zetten we het direct in onze vergelijker, we proberen zoveel mogelijk biersoorten te vinden en winkels die bier verkopen (en bezorgen, liefst landelijk). Kijk dus rustig rond in onze vergelijker om de voor jou beste bier aanbieding, en uiteraard de beste Amstel aanbieding, en begin direct met besparen! Hou bij het betalen nog wel even de bezorgkosten in de gaten, veelal is het gratis, maar we zouden het vervelend vinden als je na het besparen toch voor onverwachte kosten staat!

Je favoriete bier (aanbieding) of bier aanbieder staat er niet bij? Geen stress!

We doen ons uiterste best om de beste bier aanbiedingen, waaronder de beste Amstel aanbiedingen te vinden. Mocht je nu tot de conclusie komen dat jouw persoonlijke favoriet er niet tussen staat, laat het ons weten! Als het veel verkocht is, kan er veel bespaard worden, en gaan we direct op pad om ook jou te helpen met besparen!

De vorm maakt voor ons niet uit, los flesje, een sixpack, of een heel krat? Zolang het maar een Amstel aanbieding is nemen we het mee!

Wat betreft Amstel aanbiedingen hebben we al redelijk wat soorten in onze vergelijker zitten, bijvoorbeeld:

Wat doet Amstel eigenlijk nog meer?

Zoals je van ons gewend bent, kijken we altijd even naar de dingen naast de beste bier aanbiedingen, die onze favorieten zo bekend en populair maken. 

Voor Amstel is dat als eerst de Amstel Gold Race, een eendaagse wielerrace, al actief sinds 1966, een ware klassieker gereden in de Limburgse heuvels.

Ook het Amstel hotel, niet verbonden met het biermerk, maar wel met dezelfde rivier komt vaak terug. Het Amstel hotel werd al in 1867 geopend en is een van de meest bekende hotels in Amsterdam. Vele sterren verbleven er al en het is het favoriete hotel van The Rolling Stones en Rihanna.

Verder sponsort Amstel verschillende doelen, het meest bekende is de concertreeks ‘de vrienden van Amstel LIVE!’ (vroeger ‘Amstel Live;), die jaarlijks plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.

Amstel nieuws


Mei 2023
Ludieke supportersacties waar wij van houden, dit is er zo één. In de Keuken Kampioen Divisie (voetbal) is het ontzettend spannend wie er gaat promoveren en wie niet. Om NAC Breda wat extra te motiveren, hebben de PEC Zwolle supporters bij winst een pallet Amstel bier aangeboden.

April 2023
Dat merken zich graag aan sportevenementen verbinden is duidelijk, zo heeft Heineken de Formule 1 met Max verstappen, en doet supermarkt Jumbo al jaren mee met een wielerteam in de Amstel gold race die weer van start gaat. Alles over de verwachtingen van die race lees je onder andere hier.  

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top