Grolsch Bieraanbieding

Kijk snel hier voor de beste Grolsch aanbieding en ander goedkoop bier!

Grolsch, een veel gedronken merk in Nederland, komt van origine uit Twente. Wat veel gedronken wordt, daar kan veel op bespaard worden! Geef nooit meer teveel uit aan Grolsch! Dagelijks monitoren we alle bier aanbiedingen in Nederland om heel goedkoop Grolsch te kunnen kopen. We vergelijken alle aanbieders met de mogelijkheid om online bier te kopen, o.a. supermarkten, groothandels, en slijterijen. Onze voorkeur gaat uit naar aanbieders die gratis leveren, houdt dit voor de zekerheid goed in de gaten bij je bestelling! Zo weet je zeker dat je altijd extra goedkoop bier koopt, en bespaar je jezelf veel tilwerk. Zorg dus dat je vaak bij ons terugkomt om altijd het goedkoopste bier te kopen. En alles wat je bespaard kan je weer aan nieuw bier uitgeven.

Snel inzichtelijk waar de beste bier aanbieding en het goedkoopste Grolsch is!

We maken het leuker, en makkelijker! Wij zoeken dagelijks naar de beste Grolsch aanbiedingen om deze vervolgens voor jullie inzichtelijk te maken. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een makkelijk te gebruiken vergelijker gemaakt. Via deze vergelijker kan je snel inzien waar het goedkoopste Grolsch te kopen is, of andere bier aanbiedingen. Op deze manier bespaar je gemakkelijk veel geld. Kijk dus snel in de vergelijker, en begin direct met sparen!

Niet de bier aanbieding gevonden die je zoekt?

Een winkel mist? Een Grolsch soort dat je het liefst drinkt, maar niet bij ons bekend is? Neem contact op! We gaan graag op onderzoek uit voor je, en proberen alle Grolsch aanbiedingen voor je in kaart te brengen. 

Voor Grolsch aanbiedingen zoeken we nu o.a. naar Grolsch Pilsener, Grolsch Herfstbok, Grolsch Tripel, Grolsch Radler en Grolsch Blond om er een aantal te noemen.

We kijken naar alle soorten verpakkingen, blik, fles, vat, krat, als het maar goedkoop Grolsch bier is!

Goedkoop Grolsch, maar wat nog meer?

Wij brengen alleen goedkoop Grolsch in kaart, en zorgen voor een overzicht van de beste bier aanbiedingen, maar Grolsch als bedrijf doet nog veel meer of is door andere dingen bekend.. Waar kan je het bedrijf nog meer van kennen? Uiteraard de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente, waar Grolsch als sponsor aan verbonden is. Een ander feit is helaas het feit dat de fabriek van Grolsch tijdens de vuurwerkramp in in 2000 veel schade opliep en heeft moeten verhuizen. Gedurende de verhuizing is een deel van de Grolsch productie tijdelijk overgenomen door concurrent Hertog Jan. Een leuk weetje!

Grolsch nieuws

Juli 2023
Grolsch heeft als onderdeel van haar duurzaamheidsstrategie besloten om zonneparken te gebruiken voor nieuwe zonne-energie en de productie van bier. Grolsch maakte al gebruik van 100% groene energie, maar is tevreden dat het nu zonne-energie uit eigen land kan benutten.

Goed nieuws over een fenomeen waar Grolsch zich aan verbonden heeft. Stamcafé de Schans heeft een nieuwe uitbater gevonden zodat dit prachtige café ook in de toekomst voor mooie herinneringen kan blijven zorgen.

Juni 2023
Nieuws waar we blij van woorden! Heerlijke feestjes met heerlijk Grolsch bier, de Grolsch Summer Sounds zijn aangekondigd. Enschede heeft voor vier donderdagen in juli en augustus de Oude Markt in het teken gezet van zomerse muziekavonden.

Het is gelukkig goed gesteld met de veiligheid en sprinklerinstallatie bij bierbrouwer Grolsch. Een kleine brand kon snel geblust worden en daardoor valt de schade in de brouwerij mee.

Mei 2023
Een nieuw spannend biertje van Grolsch in samenwerking met blad Linda, Linda Bier. Het is een Brut Blond, dit speciaalbiertje is licht van kleur en bruist lekker. De brouwmeester van dit nieuwe biertje is Marc Janssen. Hij is heerlijk fris en fruitig en speciaal voor het 20-jarig jubileum van Linda gebrouwen.

April 2023
Duurzaamheidsnieuws moedigen we altijd aan. Grolsch introduceert een krat die niet zo nieuw is, het is een krat die gemaakt is van oude kratten. Naast milieuvriendelijk bierbrouwen, is Grolsch dus ook actief bezig met andere manieren van circulariteit. Dit is één van de initiatieven die Grolsch weer dichterbij haar doel brengt, om een CO2 neutrale brouwerij te zijn.

Grolsch heeft het voor elkaar gekregen om het statiegelddebacle af te wenden en ontloopt hierdoor een flinke boete. De ILT (inspectie leefomgeving en transport) wilde een boete van 15 cent per blikje dat kan oplopen tot 1 miljoen euro opleggen, maar Grolsch heeft dus op tijd weten te zorgen de inspectie te overtuigen zijn zaakjes voor elkaar te hebben.

Maart 2023
Zoals eerder door ons gemeld, Grolsch en Heineken hebben de Nederlandse overheid boos gemaakt over het statiegelddebacle. Er zal door ILT gehandhaafd worden en men spreekt zelfs van dwangsommen.  

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top