Heineken Bieraanbieding

Geef nooit meer te veel geld uit aan je Heineken, vindt altijd de beste Heineken aanbiedingen!

Biertje? We houden er allemaal van, Heineken, maar nog belangrijker, we houden allemaal van Heineken aanbiedingen zodat we ons bier zo goedkoop mogelijk drinken. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer teveel geld hoeft uit te geven. Continue kijken wij welke winkels de beste bier aanbiedingen hebben. Veelal zijn dit de grote winkels als Albert Heijn (AH), Jumbo, COOP, PLUS, en Picnic. Uiteraard nog vele andere winkels waar je online bier kan bestellen, zolang het maar goedkoop Heineken bier is! De reden dat we de voorkeur aan de grote winkels geven, is vooral omdat deze winkels het vaak nog eens (gratis) thuisbezorgen! Dat scheelt ook weer een hele hoop tilwerk. Kom dus regelmatig bij ons terug om altijd de beste Heineken aanbiedingen door heel Nederland te vinden, en bespaar vele euro’s.

Alle bier aanbiedingen in een makkelijk overzicht, in een oogopslag zien waar Heineken goedkoop is

Wij maken het makkelijk voor je om goedkoop bier te vinden. Betaal nooit meer dan nodig voor je favoriete bier! Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de beste bier aanbiedingen van dit moment, zo weet jij waar je het goedkoopste Heineken kan kopen. Om jou al het werk te besparen, hebben we alle aanbiedingen in een makkelijke vergelijker gezet. Zo vind je zonder veel moeite heel snel jouw favoriete bier aanbieding, om zo heel goedkoop Heineken te kunnen drinken. Voor nu stellen voor om zo snel mogelijk de vergelijker te gebruiken om direct de beste bier aanbiedingen te vinden, en heel snel goedkoop Heineken te kunnen gaan drinken!

Een bier aanbieding van een onbekend merk? Of juist een bier aanbieding die mist?

Staat er een biersoort tussen die je nog niet kent? Klik dan even verder, we hebben inmiddels al vele soorten getest en kort omschreven wat je kan verwachten. Andersom, staat jouw favoriete bier, merk of winkel er niet tussen? Laat het ons weten en we zoeken graag de beste bier aanbieding voor je op. Voor goedkoop Heineken zoeken we vooral naar:

Waar kennen we Heineken nog meer van?

Uiteraard is de belangrijkste reden dat je naar onze site komt goedkoop bier en de beste Heineken aanbiedingen, maar graag vertellen we je nog wat meer over Heineken. 
De Heineken Experience in hartje Amsterdam geeft je de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in een originele Heineken brouwerij, en te leren over de geschiedenis van Heineken. Als klap op de vuurpijl is dat ook nog eens inclusief twee gratis Heineken pilsjes! 

Verder is Heineken ook nog bekend van een van de meest beruchte/bekende ontvoeringen van Nederland, de ‘Heineken ontvoering’. De toenmalig directeur Freddy Heineken en zijn chauffeur werden voor 3 weken in November 1983 vastgehouden in Amsterdam, en later bevrijd na een betaling van 35 miljoen gulden losgeld. Een wat vrolijkere connectie met Heineken is De Heineken Music Hall (HMH), een evenementenlocatie in Amsterdam voor concerten, feesten en partijen.

Heineken is ook al sinds enkele jaren de sponsor van de ware James Bond films. Naast zijn favoriete vodka-martini drinkt deze Britse superspion nu ook bier. De eerste film waar dat in gebeurde was Skyfall uit 2012. 

Heineken nieuws

Augustus 2023
Heineken is nog altijd niet officieel weg uit Rusland maar dat is niet geheel op het conto van de bierbrouwer te schrijven. 
De activiteiten zijn zo goed als afgewaardeerd en Heineken heeft Rusland tot 0 afgeschreven. Helaas was de imagoschade al aanwezig en het kwaad geschied, maar langer blijven zou de schade alleen maar vergroten. 

Juli 2023
De statiegeldaffaire is voor Heineken nog niet voorbij, nu justitie onderzoek is gestart naar Heineken en het getreuzel om op tijd klaar te zijn.

De prijsverhogingen die Heineken heeft doorgevoerd zijn door consumenten niet goed ontvangen. Met name de Aziatische markt reageerde niet goed en heeft Heineken geen goede resultaten weten te boeken. 

Goed nieuws voor bierliefhebbers! Heineken investeert ruim 100 miljoen in de Belgische brouwerij Puurs mout, waardoor het ruim 30% meer dan produceren dan het vandaag de dag doet.

Een feestelijke dag, want Heineken bestaat 150 jaar. Ooit als Amsterdamse brouwer in 1873 gestart (nadat Gerard Heineken in 1864 brouwerij Maatschappij de Hooiberg kocht) en inmiddels over de hele wereld te vinden. Om dit te vieren introduceert Heineken verschillende limited edition verpakkingen, dus let op in de supermarkt om een coole verpakking te scoren! Ze hebben ook deze leuke commercial gelanceerd in Nederland waarin ze de lokale verschillen in hoe men in Nederland om een biertje vraagt tentoonstellen. Enfin, kijk zelf en geniet!

Juni 2023
Heineken blijft een Amsterdams bedrijf en heeft nu een andere Amsterdame bierbrouwerij overgenomen, te weten craftbiermerk Oedipus. Ook voor Oedipus zal dit betekenen dat ze meer mogelijkheden hebben om door te groeien.

Vaderdag! De vaders die van een biertje houden zullen maar al te graag een heerlijk bierpakket ontvangen. Met name speciaalbier neemt aan populariteit toe om als cadeau te geven. Maar hoe weet je nou wat het beste bier is? Avrotros geeft interessante inzichten.

Mei 2023
Het statiegeldfiasco is nog niet voorbij, maar ziet er voor Heineken wel beter uit doordat ze de betaling van de dwangsom hebben weten te ontlopen. Heineken heeft er voor gezorgd dat de blikjes van het statiegeldlogo worden voorzien.

Heineken investeert verder in duurzaamheid en heeft als doel om in 2030 het tankbiertransport volledig groen te doen. Deze tankwagens rijden niet alleen bier van Heineken en Heineken Silver, naar de horeca, maar ook Amstel en Birra Moretti. Het gaat om duizenden liters bier per keer.

Ook heeft Heineken een nieuw bierglas geïntroduceerd. Ze claimen dat dit coole glas is gemaakt van 99% gerecycled glas. Wij zijn fan van deze groene rakker.

April 2023
Ook op het Afrikaanse continent zit Heineken niet stil. Ze hebben de overnames van Distell Group Holdings Limited (Distell) en Namibia Breweries Limited (NBL) aangekondigd. Deze onderdelen worden ondergebracht in Heineken South Africa en zal nog meer mensen in Afrikaanse landen van hun bieren voorzien.  

Er is ook gezelliger nieuws te melden rondom Heineken. Heineken zou Heineken niet zijn als ze hun zichtbaarheid in de formule 1 vergroot hebben. Niemand minder dan Max Verstappen laat de eerste beelden van de nieuwe commercial zien.  

We schreven er al over, bier is overal duurder geworden. De bierprijzen gaan omhoog, zowel in de supermarkt als in het café. HLN rapporteert dat Heineken minder bier verkoopt, maar wel meer geld vraagt voor zijn bier. De prijzen zijn met meer dan 12 procent gestegen.  

Ondanks alles blijft Heineken het meest waardevolle Nederlandse merk. Met name de prijsstrategie ontvangt veel lof. Analisten zeggen zelfs te verwachten dat Heineken een recordomzet zal draaien die de 31 miljard euro voorbij gaat.

Heineken heeft inmiddels een potentiële koper kunnen vinden voor de Russische tak en wacht nog op toestemming van de Russische autoriteiten voor de verkoop. Er was veel kritiek en ook aandeelhouders begonnen te morren.

De oorlog in Oekraïne ontgaat niemand. Zoals bekend zijn Westerse bedrijven massaal vertrokken uit Rusland en leggen Europese overheden massaal sancties op. President Zelensky doet een dringend beroep aan Heineken om Rusland te verlaten en stelt dat “Heineken de oorlogsmachine van Vladimir Poetin in Oekraïne financiert”. Zo tweette follow the money op Twitter al dat Heineken maar liefst 61 nieuwe producten lanceerde in Rusland, terwijl andere merken het land verlieten.

Nog niet zo lang geleden schreven we al over Heineken en Grolsch die maling hadden aan bierblikjes met statiegeld. Waar Grolsch inmiddels aan de wet voldoet, is dat voor Heineken nog niet het geval. Nu is het zo dat de ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) Heineken een dwangsom heeft opgelegd van 15 cent per blikje, met een maximumbedrag van 1 miljoen euro.

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top