Jupiler Bieraanbieding

Jupiler. Mannen weten waarom. We weten het misschien wel, en vrouwen vast ook, en kopen het alleen via een goedkope bier aanbieding!

Een veel verkocht bier in Nederland, een marktaandeel van 3% in de Nederlandse horeca, maar ruim 7% voor wat betreft de zoektochten naar goedkoop bier! Een van oorsprong Belgisch bier, geboren in 1966 in Luik, en een marktaandeel van 52% in eigen land, timmert toch gestaag aan de weg in Nederland.

Om aan al deze vraag te voldoen in Nederland, België, en de rest van de wereld, worden er ruim 200.000 flesjes Jupiler per uur(!) geproduceerd.

Wetende dat er zoveel bier beschikbaar is, willen we daar zelf natuurlijk ook van genieten. Zodoende zoeken wij non-stop naar de beste prijzen van deze heerlijk pilsner in bruine fles. Dagelijks zetten we de beste Jupiler bier aanbiedingen voor jullie op een rijtje. Zorg dus dat je voor iedere aanschaf snel even op onze site kijkt voor de beste bier aanbiedingen, om nooit meer dan nodig te betalen.

Snel en overzichtelijk de beste bier aanbiedingen vinden voor het goedkoopste Jupiler bier

Al onze bevindingen zetten we direct op onze site, om ervoor te zorgen dat je nooit een aanbieding hoeft te missen. We zorgen er altijd voor dat we de grootste winkelketens en merken vertegenwoordigen, dus ook de beste Jupiler aanbiedingen. Het beste kun je direct naar onze vergelijker gaan, om er zeker van te zijn dat je de beste bier aanbieding gebruikt. Let bij het betalen nog wel even op of er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Het zou toch zonde zijn als je al die besparingen hebt gedaan, om ze vervolgens nog te moeten inleveren voor het bezorgen. Dan hebben we liever meer bier!

Een bier aanbieding of Jupiler aanbieding mist. Wat nu?

Allereerst, excuus, we streven er altijd naar om jou moeite te besparen. Laat het ons weten, en we gaan direct aan de slag voor je! Houdt er wel rekening mee dat onze focus op de grote merken en winkels ligt, welke het liefst landelijk bezorgen. Vorm, en variant en verpakking maakt niet uit, we brengen alle soorten bier aanbiedingen in kaart!

Betreffende Jupiler aanbiedingen, vooralsnog kijken we voornamelijk naar deze soorten:

Jupiler, en hun andere activiteiten

Tot 2017 was Jupiler de hoofdsponsor van de Nederlandse tweede divisie, nu de Keuken Kampioen Divisie, wel zijn ze nog altijd de hoofdsponsor van het Belgisch voetbal. De eerste divisie daar heet de Jupiler Pro League, klinkt dan toch net wat beter, he? Verder sponsoren ze ook het nationale elftal van België. Leuk weetje, in 2018 hebben ze tijdelijk de naam van Jupiler in ‘Belgium’ verandert, ter ere aan de deelname van het Belgisch nationale team aan het WK Voetbal van dat jaar.

Wel is Jupiler als sponsor nog betrokken bij AFC Ajax, een van de bekendste voetbalclubs uit Nederland, ongetwijfeld bekend mee.

Jupiler Nieuws


Juli 2023
Ook Jupiler (AB Inbev) zet in op vergroening en investeert 2,6 miljoen euro in een nieuwe biomassaverwerker. Deze biomassaverwerker van Jupiler Bier zet 3.500 ton moutschillen om in biogas ten behoeve van de thermische energie productie. Daarmee beoogt Jupiler 15% van het gasverbruik te besparen. Lees hier meer.

Juni 2023
Ook in België zitten de oplichters niet stil. Zo ging er een actie viral waarin je één van de 750 koelkasten vol met bier kon winnen. De actie bleek mateloos populair en werd massaal gedeeld via WhatsApp, maar niets bleek minder waar, de actie was niet van Jupiler en mensen worden gewaarschuwd.   

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top